ΕΤΑΙΡΙΑ - Έπιπλο Ρίζου Χριστίνα
15500
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15500,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Υπηρεσίες

Μελέτη Χώρου / Διακόσμηση:

Έμπειροι συνεργάτες μας αρχιτέκτονες-διακοσμητές, είναι στη διάθεσή σας και μάλιστα εντελώς δωρεάν, να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το χώρο σας σύμφωνα με τις επιλογές σας και το προσωπικό σας στιλ. Εξειδικευμένοι interior designers επισκέπτονται το χώρο σας, μελετούν τις ανάγκες σας , προτείνουν τις πιο ολοκληρωμένες, λειτουργικές και εξατομικευμένες λύσεις και σας παρέχουν ταυτόχρονα την δυνατότητα, μέσω των 3D προγραμμάτων της πρωτοποριακής υπηρεσίας OpenHomeDesign, να περιηγηθείτε στους χώρους του σπιτιού σας πριν προβείτε στην εκάστοτε αγορά. Άλλωστε όλα μας τα προϊόντα δρομολογούνται σύμφωνα με τις διαστάσεις του χώρου σας, στο ξύλο , στο χρώμα και στο ύφασμα της επιλογής σας.

Μεγάλες συνεργασίες:

Η επιχείρηση Ρίζου Χριστίνα παραμένει πάντοτε προσηλωμένη στις σύγχρονες τάσεις και στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

 

Για αυτό έχει εξασφαλίσει για την ελληνική αγορά σταθερές και αποκλειστικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους ελληνικούς και διεθνείς οίκους επίπλων, προσφέρoντας προϊόντα που ξεχωρίζουν για τον εντυπωσιακό τους σχεδιασμό ενώ συνδυάζουν παράλληλα την εργονομία με την υψηλή αισθητική.

After sales support:

Η επιχείρηση Ρίζου Χριστίνα με το πλήρως εξειδικευμένο συνεργείο της, αναλαμβάνει την υποστήριξη των προϊόντων της και μετά την πώληση και βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε.

Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής:

Η επιχείρηση Ρίζου Χριστίνα, μετά από αρκετά χρόνια άριστης συνεργασίας με εργοστάσια κουζίνας και επίπλων, δημιουργεί τις προϋποθέσεις γνωριμίας των προϊόντων της στην πιο ιδεώδη σχέση ποιότητας –τιμής.

 

Τα έπιπλα της επιχείρησης προσφέρονται όχι μόνο με τους ευνοϊκότερους όρους χρηματοδότησης (έως και 12 άτοκες δόσεις, με όλες τις κάρτες) αλλά και με διαφορετικές επιλογές πληρωμής και εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις δυνατότητες κάθε πελάτη.

quality_big
Άριστη Ποιότητα

Κορυφαία ποιότητα – πολυετής εμπειρία.

prices_big
Οικονομικές Τιμές

To κατάστημα Ρίζου Χριστίνα είναι συνώνυμο της προσιτής πολυτέλειας.

trucking_big
Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Στέλνουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα